Dubbele bediening

Ellermeyer is dealer van Peheja dubbele bedieningsystemen. Het Peheja systeem is alleen verkrijgbaar bij zorgvuldig geselecteerde en gespecialiseerde inbouwbedrijven waaronder  Ellermeyer. Deze bedrijven krijgen iedere jaar een training en kunnen aan de gecertificeerde kwaliteitsproducten komen. Zo weet u zeker dat u samen met uw leerling veilig de weg op gaat.

Peheja is de originele uitvinder van een dubbele bediening die gebaseerd is op een bekabeling. Het innovatieve Peheja®-systeem is in én over te bouwen in ieder type voertuig, van brommobiel, personenauto, bus, landbouwvoertuig, vrachtwagen tot defensiematerieel. Sinds de introductie van het systeem is Peheja BV uitgegroeid tot het meest toonaangevende en snel groeiende producenten van dubbele bedieningen in Europa. Bel ons op 088 – 336 00 33 voor meer informatie.

HET CONCEPT & UW VOORDEEL

Het unieke concept van de Peheja® dubbele bediening is dat deze in alle denkbare voertuigen geïnstalleerd kan worden, nadat u eenmalig de universele basis unit en voertuig specifieke montage supplementen heeft aangeschaft kunt u deze voor minimaal 10 jaar hergebruiken in meerdere voertuigen, dit levert u een besparing op van minimaal 35% per overbouw ten opzichte van een nieuwe dubbele bediening. Door het gebruik te maken van speciale en unieke ontwikkelde stalen supplementen & brackets waar de katrollen en dubbele bediening op worden gemonteerd, is de kans dat u technische problemen krijgt met uw voertuig nihil, richten wij minimale schade aan uw voertuig aan, zijn wij het enige merk welke Tüv gekeurd is en ervaart u een veilig en betrouwbaar gevoel iedere dag weer !

VEILIG EN TÜV GEKEURD

De producten van Peheja BV worden maandelijks door TÜV Automotive gekeurd en getest en is ook het enige merk in Nederland die aan alle eisen en keuringen voldoet. Het Peheja product staat bekend als een hoogwaardig, veilig en betrouwbaar dubbele bediening systeem en wordt in groten getale geleverd over heel de wereld en is zelfs bij verschillende auto en vrachtauto fabrikanten af-fabriek te verkrijgen

Duurzaam & kostenefficiënt
De dubbele bediening van Peheja is herbruikbaar en over te bouwen naar een andere auto of ieder ander type voertuig. Dat maakt Peheja tot de meest duurzame en kosten aantrekkelijke oplossing in de Europese markt.

Onderhoudsvrij
Het Peheja-systeem is vrij van onderhoud. Indien u het desondanks prettig vindt om de dubbele bediening te laten checken, dan kan dat. Ellermeyer verzorgt deze check gratis en zal eventuele punten aan ons systeem kosteloos verhelpen.Heeft u een lesauto met automaat en wilt u dubbele bediening laten inbouwen? Dan is het belangrijk om eerst na te gaan of u een Stopknop (stopschakelaar) nodig heeft. Ellermeyer bouwt deze stopknop vakkundig voor u in, geheel volgens de technische voorschriften van het CBR. Dit doen we gelijktijdig bij de in- of ombouw van een dubbele bediening voor de automaat..