Open daken

Ellermeyer heeft een jarenlange ervaring op het gebied van het achteraf inbouwen van opendaken in auto’s en bedrijfswagens. Voor iedereen die veel onderweg is, is een optimaal comfort van groot belang. Wat is er prettiger dan de zon op je huid voelen, frisse lucht inademen en genieten van het gevoel van vrijheid? Met een fraai opendak kunt u dit ervaren.Meer licht en frisse lucht in uw auto? Geen probleem, Ellermeyer biedt met Webasto de grootste keuze uit dakoplossingen. Of het nu gaat om zonnedaken, panoramadaken of cabriodaken: ze kunnen allemaal volgens uw exacte behoeften worden gemonteerd. En als u ook op uw boot een dak boven uw hoofd wilt hebben, kan Ellermeyer u met een Webasto opendak helpen.

Het instapmodel: Hollandia 100

Met de Hollandia 100 krijgt u frisse lucht voor een betaalbare prijs. Het klassieke klapdak overtuigt met zijn moderne design en technische verfijning: het glas is uitneembaar. Bovendien is de Hollandia 100 voor vrijwel elk type auto geschikt.

De allrounder: Hollandia 300.

Het aantrekkelijke uiterlijk en de veelzijdigheid maken het spoilerdak tot één van de populairste Webasto daken. De Hollandia 300 is beschikbaar in twee versies. De Comfort versie is ten opzichte van de Entry versie voorzien van een ingebouwd zonnescherm, een windspoiler, automatisch sluitsysteem en een bedieningselement welke ingesteld kan worden op de kleur van uw dashboardverlichting.

De blikvanger: Hollandia 400 Deluxe

Met de Hollandia 400 Deluxe kunt u ervaren hoe het voelt om in een cabrio te rijden. Het sportieve vouwdak kan willekeurig worden geopend: van een smalle opening tot helemaal geopend. Maak van uw auto de ultieme boulevard cruiser!

Zoals af-fabriek: Hollandia 700

De elegante Hollandia 700 is optimaal geïntegreerd in de binnenhemel en is niet te onderscheiden van een in de fabriek gemonteerd dak. In gesloten toestand, vormt het kantel- en schuifdak een perfecte eenheid met de auto. Geopend verdwijnt het dak onopvallend in de interieurhemel. De zonwering past perfect bij de binnenkant van de auto met zijn elegante ontwerp.