Easyloader

EasyLoader is de enige laadklep, die de ingang van de laadruimte vrijhoudt. Het laadplatform wordt namelijk opgeborgen tegen de onderkant van het dak, waardoor men eenvoudig in en uit kan stappen. Voor bijna alle merken en type bedrijfswagens heeft Ellermeyer een oplossing. EasyLoader heeft zelfs een laadklep ontwikkelt met een hefcapaciteit van 750 kg!

Neem contact op met één van onze account managers voor het juiste advies.Contact

Moet u met uw bestelbus regelmatig zware goederen laden en lossen en wilt u een laadklep die niet in de weg zit wanneer u hem niet nodig heeft? Zijn de inspectie- en onderhoudskosten van een traditionele, hydraulische laadklep een belemmering voor het verhogen van uw productiviteit? EasyLoader is voor u de oplossing.

De naam EasyLoader zegt het al: het is gemakkelijk in gebruik. Als de laadklep aan de onderkant van het dak zit, kunt u eenvoudig in- en uitstappen. Als u de laadklep gebruikt, bedient u deze volledig elektrisch. Net als het uitklappen gebeurt ook het inklappen in enkele seconden. Aangezien het systeem volledig elektrisch wordt bediend (via de accu of een aparte batterijpack), maakt het geen gebruik van hydrauliek. Hierdoor kan er geen olie of ander vloeistof lekken, is er geen lkp-keuring nodig en is er nauwelijks onderhoud nodig.

Met een EasyLoader in uw bedrijfswagen kunt u zwaardere goederen transporteren en is de laadruimte toch eenvoudig bereikbaar indien er een klein pakket gepakt moet worden.

Het EasyLoader-systeem is eenvoudig in gebruik. Alle modellen worden volledig elektrisch bediend. De modellen met een hefvermogen van 400 en 500 kg pakken hun energie van de accu van de auto. Bij de andere twee modellen (hefvermogen 650 en 750 kg) wordt een aparte batterij-pack geleverd.

De EasyLoader inschakelen en naar beneden bedienen, laadplateau neerklappen en de lift is al gereed voor gebruik. Daarna kan het laadplateau worden opgeklapt en omhoog worden bediend naar de opbergstand, inderdaad tegen het plafond! Dit alles gebeurt in enkele seconden.