Nieuws

‘SORTIMO PRO PARTNER AWARD’ VOOR ELLERMEYER

16-10-2019

Sortimo Nederland kent een landelijk netwerk van professionele, vakkundige inbouwstations. Deze partners spelen een belangrijke rol bij de advisering, verkoop en inbouw van de Sortimo-bedrijfswageninrichtingen. Met de uitreiking van de award ‘Sortimo PRO PARTNER van het jaar’ toont Sortimo Nederland zijn waardering voor de kwaliteit van het werk van Ellermeyer op het gebied van advies en inbouw van bedrijfswageninrichting. Trots zijn wij ook op onze vakmensen die deze Sortimo PRO PARTNER Award mede mogelijk hebben gemaakt. Ellermeyer: vakmanschap en meesterschap sinds 1946.

SORTIMO FR5 – HET FLEXIBELE INKLAPBARE REK

10-10-2019

Sortimo, marktleider in het leveren van intelligente mobiliteitsoplossingen, heeft een nieuw inklapbaar systeem geïntroduceerd – FR5, speciaal ontworpen voor pakket- en koeriersdiensten. FR5 biedt het hoogste niveau van flexibiliteit met de grootst mogelijke veiligheid in het dagelijks werk. FR5 is direct verkrijgbaar bij Ellermeyer als Sortimo ProPartner en inbouwstation.

Sortimo in drie fase meetwagen

17-07-2019

Ellermeyer voerde een mooi project uit voor Fedu Solutions. Dit bedrijf is een specialist op het gebied van kabels en openbare verlichting. Zij zijn in het bezit van drie geavanceerde “drie fase” meetwagens waarmee zij snel kabelfouten in de openbare verlichting, laagspanning, middenspanning en hoogspanning kunnen lokaliseren en eventueel oplossen. 

Ellermeyer verzorgde de inrichting van de meetwagen. Wij plaatsten Sortimo ladenblokken en aan de achterzijde een Sortimo bedrijfswageninrichting met jumbo-laden. Zomers kan er koel gewerkt worden in een geconditioneerde ruimte met de aangebrachte Dometic airconditioning. Wilt u meer informatie over Sortimo bedrijfswageninrichting, bel Tim Rijnbeek op 088 – 336 00 33.

Motorzadel prijswinnaar

31-05-2019

Ellermeyer en motorzadels.nl waren volop in het nieuws. Op het MegaMotortreffen werd een zadel officieel uitgereikt aan Alex van Putten. Alex had een prijsvraag gewonnen die was georganiseerd op de Motorbeurs 2019 door Ellermeyer i.s.m. motor.nl. De uitreiking en de making-off van het motorzadel zie je hier:

Ellermeyer spreekt op themabijeenkomst Spierziekte Nederland

20-05-2019

Op zaterdag 18 mei 2019 vond een themabijeenkomst voor leden van Spierziekten Nederland plaats.  Leo Ellermeijer gaf een workshop over auto-aanpassingen. Hij ging onder meer in op de mogelijkheden om zelf auto te rijden met een beperking of mee te rijden. Duidelijk werd dat er meer mogelijk is dan menigeen denkt. Dat geldt voor de gebruiker, maar zeker ook de therapeut, Wmo medewerker, beleidsmaker, arbeidsdeskundige of letselschadedeskundige.

Voor de bezoekers van de bijeenkomst was er na de presentaties van het CBR en Ellermeyer de mogelijkheid om verschillende aangepaste auto’s te bekijken waaronder de Ellermeyer lesauto.

Ellermeyer dealer Peheja Dubbele Bedieningen

9-05-2019

Bij Ellermeyer zijn we trots dat we kunnen aankondigen dat wij per direct dealer zijn geworden van Peheja dubbele bedieningssystemen. De PeHeJa systemen zijn als enige Tüv gekeurd. Dat is goed nieuws voor rijschoolhouders, die kunnen nu terecht bij Ellermeyer dat al  een grote ervaring heeft op het gebied van autoaanpassingen. Peheja is de originele uitvinder van een dubbele bediening die gebaseerd is op een bekabeling. Het innovatieve Peheja®-systeem is in én over te bouwen in ieder type voertuig, van brommobiel, personenauto, bus, landbouwvoertuig, vrachtwagen tot defensiematerieel. Sinds de introductie van het systeem is Peheja BV uitgegroeid tot het meest toonaangevende en snel groeiende producenten van dubbele bedieningen in Europa. 

Ellermeyer aanwezig op Motortreffen Vijfhuizen

2-05-2019

Op 18 en 19 mei is het weer tijd voor het MotorNL Mega MotorTreffen in de Expo Haarlemmermeer Vijfhuizen! Ellermeyer zal met een stand voor Custom Motorzadels hier aanwezig zijn.

Wil je proefrijden op meer dan 200 nieuwe modellen van 20 motormerken? Live MotoGP Le Mans kijken op groot scherm in bijzijn van Michael van der Mark? Advies krijgen over jouw custom motorzadel?

Bigtwin Magazine is het enige blad met verstand van custombikes. En die pakken ouderwets groot uit op Mega MotorTreffen met een arsenaal aan dikke custom bikes. Liefhebbers likken hun vingers af en zijn er echt niet meer bij weg te slaan. Wie herkend onze zadels?

Motorbeurs 2019

17-01-2019

Komt u ons ook bezoeken op de Motorbeurs in Utrecht van 14 t/m 17 februari 2019?

Standnummer : 10.A001

Tijdens de Motorbeurs kunt u zich laten informeren en inspireren over alle mogelijkheden op het gebied van zadels bekleden, eigen design, compleet nieuw zadel opbouwen (Cafe Racers), zadelverwarming en meer.

Bent u van plan te komen en een bezoekje aan onze stand te brengen? Neem dan een afbeelding van uw motor en zadel mee, dan kunnen we u direct al informeren wat de mogelijkheden zijn op het gebied van het aanpassen van uw motorzadel

Zelf weer kunnen rijden door aangepaste auto

28-12-2018

Onze vakmensen hebben in december Jacco de Jong uit Amstelveen heel blij gemaakt met een aangepaste auto. Jacco is vanaf zijn middel verlamd als gevolg van een auto-ongeluk. Dankzij het vakwerk van onze werknemers kan hij weer volledig zelfstandig autorijden vanuit zijn rolstoel. Klik hier https://bit.ly/2BuUAWo voor het hele artikel inclusief een filmpje. Prettige jaarwisseling!