Audio upgrade pakketten

Nieuw bij Ellermeyer: Audio upgrade pakketten. Upgrade uw bestaande audiosysteem. We hebben 3 varianten. Hieronder kunt u er alles over lezen:

UNI-1 Audio upgrade

UNI-1 audio upgrade bestaat uit het toevoegen van een zes kanaals versterker met ingebouwde DSP (digitale sound processor) en een 20cm subwoofer in een gepoorte behuizing. Deze zes kanaals versterker stuurt de originele af fabriek voor en achterspeakers in de auto aan en de subwoofer. Het voordeel van de UNI-1 audio upgrade is meer controle over de af fabriek speakers en meer power in de audioweergave aangevuld met diepe basklanken. De wooferbehuizing is eenvoudig middels een molexplug te verwijderen.

UNI-1 audio upgrade bestaat uit:
• 20cm subwoofer in een gepoorte behuizing
• 630watt zes kanaals versterker
• Digitale Sound Processor

Prijs: € 1595,- incl. BTW en montage
Inbouwduur: 1 dag
Garantieperiode: 2 jaar


UNI-2 Audio upgrade

UNI-2 audio upgrade bestaat uit het toevoegen van een zes kanaals versterker met ingebouwde DSP (digitale sound processor), het vervangen van de originele af fabriek speakers voor componenten speakers welke voorin de auto geplaatst worden en een 20cm subwoofer in een gepoorte behuizing. Deze zes kanaals versterker stuurt de nieuwe voorspeakers, de originele af fabriek achterspeakers en de subwoofer aan. Het voordeel van de UNI-2 audio upgrade is een mooie audioweergave van de nieuw gemonteerde voorspeakers en meer power in de audioweergave aangevuld met diepe basklanken. De wooferbehuizing is eenvoudig middels een molexplug te verwijderen.

UNI-2 audio upgrade bestaat uit:
• Componenten speakerset welke voorin de auto gemonteerd wordt
• 20cm subwoofer in een gepoorte behuizing
• 630watt zes kanaals versterker
• Digitale Sound Processor

Prijs: € 1995,- incl. BTW en montage
Inbouwduur: 1 – 1,5 dagen
Garantieperiode: 2 jaar


UNI-3 Audio upgrade

De af fabriek speakers welke voorin de auto gemonteerd zijn worden vervangen door een “sound quality” componenten speakerset. De af fabriek speakers welke achterin de auto zijn gemonteerd worden vervangen door een “sound quality” coaxiaal speakerset. In de kofferruimte wordt een 20cm subwoofer in een gepoorte behuizing geplaatst. Deze is middels een molexplug eenvoudig te verwijderen wanneer de totale kofferruimte gewenst is. Een zes kanaals versterker met DSP zorgt voor genoeg power en kwaliteit in de audioweergave. Het UNI-3 audio upgrade pakket is samengesteld met als doel het leveren van een krachtige en dynamische audio weergave.

UNI-3 audio upgrade bestaat uit:
• Sound Quality componenten speakerset
• Sound Quality coaxiaal speakerset
• 20cm subwoofer in een gepoorte behuizing
• 630watt zes kanaals versterkerDigitale Sound Processor

Prijs: € 2595,- incl. BTW en montage
Inbouwduur: 1,5 – 2 dagen
Garantieperiode: 2 jaar

Prijswijzigingen voorbehouden. Prijzen zijn consumentenprijzen