Comfort

Auto’s worden steeds beter en veiliger. Op het gebied van uitvoering kan de automobilist tegenwoordig ook steeds meer kiezen uit vele optie’s en extra’s. Behalve een aantal specifieke producten, de autostoel en het open dak. Bij Ellermeyer bent u ook hiervoor aan het juiste adres.

Zit u niet goed? Last van uw benen tijdens lange autoritten? Wij kunnen uw autostoel geheel naar wens aanpassen. Denk aan een rugkussen, lendekusen, lumbaal-kussen of een DEFA rugkussen. Daarnaast is het ook mogelijk om stoelmassage in te bouwen.

Houdt u uw huidige autostoel liever intact? Dan kunt u kiezen voor een compleet nieuwe (aangepaste) speciaalstoel. Wij werken onder andere met merken als ASS en Recaro.

Andere zaken die het comfort tijdens uw autorit veraangenamen zijn speciale luchtvering, een voorverwarmde auto (standkachel) of stoelverwarming. Ook voor al deze zaken kunt u bij ons terecht.

Naast comfort voor de auto bieden we een aantal mogelijkheden voor op de motor of scooter. Denk hierbij aan zadelverwarming, gelpacks en geheel aanpassen van uw zit.


Nieuw bij Ellermeyer: Audio upgrade pakketten. Upgrade uw bestaande audiosysteem. We hebben 3 varianten.

Autostoelen zijn volgens standaard maten ontwikkeld voor mensen met een gemiddeld postuur. Geen lichaam is echter hetzelfde waardoor in een autostoel vaak niet de juiste zithouding kan worden ingesteld. Hierdoor kan de autostoel veelal niet voldoende steun bieden op de juiste plaats waardoor rug-, schouder-, en nekklachten kunnen ontstaan.

Ook voor mensen met een lichamelijke beperking biedt een opmaat-autostoel mogelijk een oplossing. In samenwerking met vooraanstaande merken als ASS en Recaro kunnen wij bij Ellermeyer met een speciaalstoel de perfecte pasvorm en zithouding aanmeten. Lees verder om een idee te krijgen van alle mogelijkheden.

Wat is er prettiger dan op een koude of natte winterse dag in een warme auto stappen en weg te rijden met helder zicht? Of om op warme dagen te worden ‘begroet’ door frisse binnenlucht dankzij de ventilatiefunctie? Verwen uzelf met dit comfort en geniet van het 21°-gevoel in uw auto – in elk seizoen! Ellermeyer levert standkachels van de marktleider Webasto. Heeft u interesse, neem vrijblijvend eens contact met ons op.

Een auto is anno 2021 een complex product. Ook op gebied van auto-elektronica en bent u bij Ellermeyer aan het juiste adres. Door onze uitgebreide ervaring op gebied van autoaanpassingen is er ook veel ervaring opgedaan met auto-electronica. Heeft u een wens op gebied van alarm of ander zaken om uw auto een upgrade te geven, neem vrijblijvend contact met ons op.

Het is momenteel niet mogelijk om een nieuw open dak in te laten bouwen bij Ellermeyer.  Maar, u kunt bij ons wel terecht voor reparaties aan uw bestaande open dak. Vraag naar de mogelijkheden!